5 ok, hogy használd végre az email marketinget!

Email marketing érvek mellette

Minden vállalkozásnak az a célja, hogy nyereséget termeljen. Biztosan Te is így vagy ezzel. Ezt úgy érheted el, ha megtalálod a célközönségedet, akiknek aztán eladhatod a termékeidet vagy szolgáltatásaidat. Hogy ezt minél könnyebben és gyorsabban elérd, különböző marketing eszközök állnak a rendelkezésedre.

Olyan világot élünk, hogy ha nem vagy jelen a világhálón, nagyon nagy hátrányba kerülsz a konkurenciáddal szemben.

„Amelyik vállalkozás nincs jelen az interneten, az nem is létezik!”

Mi a legegyszerűbb, amikor keresel egy terméket? Nyakadba venni a várost, vagy megnézni az interneten, hol lehet megvásárolni? Megnézed, hogy melyik üzletben lehet kapni, és célirányosan abba a boltba mész, vagy már egyenesen meg is rendeled az interneten és házhoz is hozzák.

Tehát mindenképpen jelen kell lenned az online felületen. De nem elég csak úgy jelen lenni! Több felületen is legyél ott! Legjobb, ha mindenhol beléd botlik a célközönséged, bárhova is kattint! Ezért minden olyan online marketing eszközt meg kell ragadnod, ami ehhez hozzá segít. Ezek egy része nagyon költséges eszköz. Létezik azonban egy nagyon hatékony marketing eszköz, ami viszont nem az!

Mi az az online marketing eszköz, ami segít folyton a célközönséged szeme előtt tartani téged és még olcsó is? Az email marketing!

Íme 5 ok, hogy használd végre az email marketinget!

Az email marketing építi a bizalmat.

Ahhoz, hogy tőled vásároljanak, bízniuk kell benned. Mikor fognak bízni benned? Ha ismernek. Mikor fognak ismerni? Ha sokat találkoznak veled, ha minél többet tudnak rólad és a termékeidről. Ha sokat hirdetsz, akkor is találkozhatnak veled sokat, és a hangsúly a „találkozhatnak” szón van. Ugyanis akármilyen pontosan célzol a hirdetéssel a célcsoportra, nem biztos, hogy mindig, mindenkit elérsz, akit akarsz. Viszont ha gyűjtöd a feliratkozókat, mindig ott lesz egy olyan csoport, akiket bármikor elérhetsz. Mindenkit egyszerre!

Az e-mail marketing építi a szakmai hírneved.

Ha már van egy bázis célközönséged, akiket egybe gyűjtöttél, az email marketinggel elérheted, hogy abban a témában, amiben tevékenykedsz, csak te juss az eszükbe. Téged tartsanak a megfelelő szakembernek abban a témában. Csak annyi a dolgod, hogy rendszeresen ellásd őket hasznos és praktikus információkkal az adott témában.

Ezáltal itt találod a leghűségesebb követőidet. Ha jól kommunikálsz ezzel a csoporttal, fontos információkhoz juthatsz Te is általuk. Bármikor megkérdezheted a véleményüket a termékeiddel vagy a terveiddel kapcsolatban. Így tudni fogod, mit és milyen irányba fejlessz. Mire lesz kereslet? Mert ugye, az nem kérdés, hogy mindig új dolgokon is törnöd kell a fejed. Az nem működik, hogy megalkotsz valamit és azt értékesíted ugyanúgy az idők végezetéig!

E-mail marketinggel a legkönnyebben és legolcsóbban tudod mozgósítani a célcsoportod.

Ha lesz új terméked, az előkészületekről, sőt már a tervezésről is írj nekik, és mire elkészül az új termék, már lesznek vásárlóid. Akár előre is megfinanszírozzák az első gyártást, előrendelés formájában.

Így innen, az email marketing révén nyered a legtöbb vevődet. Az email marketinggel összegyűjtött közösség nagy része vásárlód lesz! A legnagyobb konverziót velük éred el!

Nos, felsoroltam 5 iszonyúan ütős indokot arra, hogy miért használd.
Neked mi az indokod arra, hogy még mindig nem használod?

Mi megírjuk a leveleidet, csak kérned kell 🙂

Posted on: 2018-11-11, by :

Vélemény, hozzászólás?