Ültél már az üres lap fölött, miközben 10 perc múlva kezdődött volna a kampányod?

Értékesítési levelek

5 tuti értékesítési levél – minta-kampány

Az ügyfeleinknél azt látom, hogy a legnehezebb dolguk a kampányok összeállításával van. Ez eredhet abból is, hogy kevés az önbizalmuk ahhoz, hogy egy kissé nyomuljanak a leendő ügyfeleik irányába, meg abból is, hogy kevésnek érzik az értékesítési tudásukat egy ilyen összetett rendszerben való gondolkodáshoz, továbbá leblokkolnak a szövegírási problémáik miatt.

Mi még mindig hiszünk abban, hogy Írni bárki tud, de elfogadjuk, ha más ezt másképp gondolja magáról (francokat fogadjuk el, de most nem a hittérítés miatt vagyunk itt :)).

Mutatok neked egy mintakampányt email-kommunikációhoz, összesen 5 levélkével, amit bármikor elővehetsz, és akár változtatás nélkül is kiküldheted, természetesen a termékedre megrendelési oldalára mutató linkkel, meg a saját terméked nevét behelyettesítve. Persze ha változtatsz rajtuk kicsit, az csak jó, mert nyilván nem csak te olvasod ezt 🙂

Kampány időzítése

Mielőtt nekikezdesz kampányt tartalmilag összeállítani, vedd elő a naptáradat, és válaszd ki először a BEFEJEZŐ dátumot, tehát az utolsó rendelési napot. Onnan számolj vissza 5 napot, és az lesz a kampány kezdetének napja.

Nem akarok nagyon belebonyolódni az időzítés témájába, mert az egy külön cikket érdemelne, de például, ha a kampányod végét 2017. február 17-e péntekre számolod, akkor az első levelet kiküldheted február 13-án, de egy kis trükkel csak 14-én kezdődhet a vásárlás. Szuper jó kis Valentin-apropójú kampányod lehet így, de persze nem kell rendkívüli napokra időzíteni. (Erről írok majd külön egy cikket.)

5 elemből álló email-kampány a minimalizmus – avagy a gyorsan, frappánsan keressünk egy kis pénzt – jegyében

 

A dőlt betűkkel szedett részek változók, ahova a te saját nevedet, a te termékedet, az olvasóid konkrét problémáit, saját linkedet kell beillesztened, értelem szerűen.

  1. elem

Beharangozó, avagy nyálcsorgató levél – ezzel kicsit felkeltjük az érdeklődést a holnapi levelünk iránt. Nem kell benne elmondani, hogy új akcióról lesz szó,v agy új termékről, igazából semmit nem kell mondani, csak azt, hogy lesz valami holnap…

Tárgymező: Holnap valami rendkívüli fog történni, figyeld majd az emailjeidet!

Tartalom:

Kedves NÉV!
Napok óta dolgozom valami meglepetésen számodra, és holnap fogom publikálni és hozzáférhetővé tenni, és téged emailben foglak értesíteni róla.

Ígérem, izgalmas lesz, én legalábbis már nagyon izgulok, hogy mit fogsz hozzá szólni.

Szóval holnap délelőtt majd figyeld az emailjeidet, mert küldöm a részleteket.

Elköszönés,
Aláírás

  1. elem

A bejelentés – Teljesen egyértelműen, röviden, lényegre törően bejelentjük az akciót-terméket-lehetőséget.

Tárgymező: Na látod NÉV, erről beszéltem tegnap

Tartalom:

Kedves NÉV!
Ahogy ígértem tegnap, a mai levelemben valami rendkívüli dologról szeretnék beszámolni:

– Sok-sok munka, agyalás, és éjszakába nyúló előkészületek után végre megmutathatom azt a dolgot, amitől könnyebb lesz az életed (megoldódik ez a problémád)!

TERMÉK NEVE + ajándék

Hogy mi ez?
Túlzás nélkül állíthatom, hogy esténként, mielőtt elaludtál erről álmodoztál, mert ez a TERMÉK NEVE megoldja ezt a problémádat.

Részletek>>(link)

Ne feledd az ajándékot sem!

A lehetőség csak most péntekig él, használd ki, kattints a linkre, és olvasd el a részleteket!

Részletek>>(link)

Elköszönés,
Aláírás

Ui.: Ha nem működne a fenti link, ide kattints: link csupaszon pl. https://ritartacademy.com/szovegiras/

  1. elem

Problématudat gerjesztése – még a legnagyobb problémákkal küzdő emberek sem mindig ismerik fel, hogy az ő problémáikról beszélünk, ezért ez ügyben érdemes még egy kicsit nyomulni náluk. Aki problématudatos azt megerősíti ez a levél ebben a tudatban, akinél ez még hiányzik, abban felébreszti. Ezt a levelet a régi önmagadról írod, amikor még azzal küzdöttél, amivel most ő, az olvasó küzd.

Tárgymező: Te is forgolódtál már álmatlanul ez miatt? Mert én igen…

Tartalom:

Kedves NÉV!

Én még emlékszem azokra az időszakokra, amikor szó szerint álmatlanul forgolódtam éjszakánként a problémám miatt. Este lefeküdtem, és reggel fáradtabban ébredtem, az agyam folyamatosan pörgött egész éjjel, egy pillanatnyi megnyugvást sem hagyva.

Reggelente az járt a fejemben, hogy biztosan nincs is megoldás a problémámra, biztosan egy szál egyedül vagyok ezzel a gonddal a világban. Mit tesz ilyenkor egy magára hagyatott ember? Vagy feladja, vagy elkezdi kutatni a megoldást.

Ez utóbbi mellett döntöttem: kutattam, kerestem, olvastam, tanultam, kérdeztem, és attól függetlenül, hogy milyen sok energiát elvettek tőlem az álmatlan éjszakák, hihetetlenül gyorsan elém kerültek a megoldások, mert VANNAK megoldások! Az információ birtokában magabiztosan és az előzetes kínok ellenére már-már könnyedén iktattam ki minden fájdalmas elemet az életemből. SIKERÜLT!

Már akkor eldöntöttem, hogy ha végleg megoldom a problémámat, akkor másokat is hozzá fogok segíteni ahhoz, hogy megszabaduljanak hasonló kínjaiktól, mert lehet élni ezzel a problémával, de miért ne élhetnénk nélküle?

EZÉRT hoztam létre a TERMÉK NEVE lehetőséget számodra is, ami eddig a dátumig elérhető:

Kattints a linkre, és olvasd el a részleteket most!

TERMÉK NEVE + ajándék (link)

A problémákat csak akkor nehéz megoldani, ha nincsenek eszközeink. A TERMÉK NEVE mostantól a te eszközöd is lehet, szerezd meg most, és oldd meg a problémádat még ma!

Elköszönés,
Aláírás

  1. elem

Holnap lejár a határidő, tehát foglaljuk össze, amit eddig megtudtunk.

Kedves NÉV!
Holnap lejár a TERMÉK NEVE + ajándék kedvezményes megvásárlási lehetősége, ezért arra szeretnélek bíztatni, hogy kattints a linkre, és olvasd el a részleteket még ma, hogy legyen időd dönteni (bár a megrendelők többsége néhány perc alatt eldönti, hogy igen, kéri a TERMÉK NEVE + ajándék-ot)

Rengeteg munkám van ebben a megoldáscsomagban, és túlzás nélkül állíthatom, hogy szívem-lelkem is benne van, hiszen régen én is ezzel a problémával kellet, hogy szembenézzek nap, mint nap.

Tudj róla, hogy nem vagy egyedül!
Átérzem mindenki problémáját, aki ezzel küzd, és a TERMÉK NEVE + ajándék segíteni tud megoldani és végleg elfeledtetni a bajokat.

Holnap még küldök egy emlékeztető levelet, hogy le ne maradj a határidő szűkössége miatt.

TERMÉK NEVE + ajándék

Elköszönés,
Aláírás

  1. elem

Lejáró határidő – bármennyire is fura, egy kampányban a lejáró határidőknek van a legnagyobb varázsuk, de csak azért, mert ELŐTTE kampányoltunk. A lejáró határidő bűverejét elszalasztani vétek, tehát a végére kell egy sürgető levélke, és készen is vagyunk.

Tárgymező: NÉV! Ma lejár a határidő, holnaptól ez már nem lesz elérhető!

Tartalom:

Kedves NÉV!

Ma éjfélkor lejár a TERMÉK NEVE + ajándék megrendelési határideje, és ez a lehetőség eltűnik. Kérlek, ha eddig gondolkodtál a megrendelésen, akkor most már ne halogasd, nehogy lemaradj, mert holnap már nem lesz lehetőséged megvásárolni.

TERMÉK NEVE + ajándék

Elköszönés,
Aláírás

Ennyi egy rövid, de intenzív emailkampány, ami garantáltan fog megrendelőket hozni. (A megrendelő oldal működését ne felejtsd el letesztelni :)).

Használd egészséggel!

Posted on: 2018-11-04, by :

Vélemény, hozzászólás?